SkumsMeklt - slaicgi nepieejamsLapas karte - slaicgi nepieejams  

Register
402.lv Forum Index  
Search | Memberlist | Usergroups

Battery Race un HGK Drift Party 3.08. trasē 333

 
Post new topic   Reply to topic   Priekšnams
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Duuda
Trustee


Joined: 27 Feb 2005
Posts: 37

PostPosted: Fri Jul 18, 2008 3:08 pm    Post subject: Battery Race un HGK Drift Party 3.08. trasē 333 Reply with quote

Pirmo reizi Latvijā 3. augustā trasē „333” Rīgas rajona Ropažos notiks vēl nebijis motorsporta festivāls – vienas dienas laikā notiks dragreisa, drifta un auto audio skaņas sacensības, kā arī Latvijas autoklubu skaistāko automašīnu izstāde.

Battery Race” ir trešais jeb fināla dragreiss „Battery Cup 2008” ieskaitē, tāpēc tieši šajā pasākumā izšķirsies, kuri sportisti kļūs par kopvērtējuma uzvarētājiem un saņems „Battery Cup” čempiona titulus. Festivāls sāksies jau plkst. 10.00 ar „Battery Race” kvalifikācijas braucieniem. Dalībnieku pieteikšanās dragreisa sacīkstēm – žurnāla „Forsāža” mājas lapā http://www.forsaza.eu jau no 19. Jūlija. Tur arī braucēji jau var iepazīties ar sacensību nolikumu un dienaskārtību. Apmeklētāji trasē aicināti no plkst. 12.00, kad notiks dragreisa sacensību atklāšana un sāksies cīņas par uzvarām. Ap plkst. 15.00 dragreisa taisnē notiks šosejas motociklu mini-dragreiss, kurā dalībnieku uzdevums būs visu taisni, 201 metru, nobraukt „ratā”. Bet plkst. 16.00 jau zināsim „Battery Race” uzvarētājus! Apbalvošana – plkst. 18.00.

Vienlaicīgi ar „Battery Race” notiks Latvijas Auto klubu skaistāko automašīnu izstāde. Tajā savu dalību apstiprinājuši visi populārākie auto klubi, kuru automašīnas cīnīsies par skatītāju simpātiju. Skaistākās automašīnas noteikšanā aicināti piedalīties tie apmeklētāji, kuri uz pasākumu ieradīsies līdz plkst. 16.00, turklāt 10 skatītāji loterijā varēs laimēt žurnāla „Forsāža” nākamā gada abonementus.

Jau no plkst. 10.00 trasē „333” notiks arī auto audio sacensības. Pasākumu organizē žurnāls „Forsāža” kopā ar „EMMA Latvija”. Auto audio skaņas konkursam dalībnieki var reģistrēties interneta lapā http://www.mobileaudio.lv. Patreiz var reģistrēties sekojošām SQ kategorijām: Entry Level, Experienced Unlimited, Advanced unlimited un Master Unlimited. Saistībā ar SQ būs vēl viena aizraujošs pasākums visiem šīs kategorijas dalībniekiem - visi SQ dalībnieki novērtēs arī savu konkurentu sistēmas, un izvēlēsies labāko. Šajā sacensībā gan nepiedalīsies Master Unlimited kategorijas sistēmas, bet dalībnieki varēs piedalīties vērtēšanā. Ir iespēja pieteikties arī skaņas spiediena sacensībām šādās SPL klasēs: 1 SUB, 2 SUB, 3+ SUB un Extreme. Pirmās trīs klases domātas vairāk ikdienā izmantojamām sistēmām, kur viens sabvūfers ir 12" vai ekvivalents. Extreme klase paredzēta īpaši gatavotām sistēmām. Mērījumi notiks izmantojot visiem vienu ierakstu, ko iedos tiesneši. Tiesneši arī noteiks galīgo sadalījumu pēc klasēm.

Plkst. 16.00 sāksies sacensību otrā daļa – „HGK Drift Party”, kas vienlaicīgi būs „Latvijas Drifta sērijas” 5. posms. Latvijas labākie drifta meistari jau ir gatavi cīņām, turklāt trases līkumus pirmo reizi mēģinās izdriftēt arī motocikli. Drifta sacensību starplaikā ar īpašu priekšnesumu uzstāsies Latvijas stiprākais spēkavīrs Agris Kazeļņiks.

Skatītāji biļetes uz pasākumu jau tagad var iegādāties „Biļešu servisa” kasēs un „Statoil” visā Latvijā. Biļetes cena visas dienas pasākumiem ir viena – Ls 7, bet bērni līdz 8. gadu vecumam sacensības var apmeklēt bez maksas. Žurnālisti akreditēties aicināti, atsūtot savu pieteikumu uz epastu: respektauto@inbox.lv.

Sacensību „Battery Race 2008” ģenerālsponsors – enerģijas dzēriens Battery. Motorsporta festivālu atbalsta: MTV Latvija; Pimp My Ride; Zebra, Popcorn; Latgales radio; Ķeizarmežs; Getaway.lv; BMWPower.lv; AutoDelfi.lv; BMWClub.lv; EKO Polise; Motors24.lv; Premium Tuning; Lak-Y.lv; IlmsMotorsports; Corvette; TV5; Tempur; Cobra; Blaupunkt, autonews.lv; Ragazzi, HGK Motorsports un Forsāža.eu.
Back to top
View user's profile Send private message
green S



Joined: 05 Aug 2007
Posts: 41

PostPosted: Sun Aug 24, 2008 6:48 pm    Post subject: Pasakumi Reply with quote

23.augustā Jēkabpilī„RNS – D” kauss DRAG RACE”
sacensību nolikums

1. IEVADS
1.1. Sacensības tiek rīkotas saskaņā ar LAF Sporta Kodeksu, LAF Šosejas Auto Komisijas dragreisa sacensību noteikumiem un doto nolikumu.
Sacensībās piedalās automobiļi, kuriem ir jāatbilst dotā nolikuma tehniskajiem noteikumiem.

2. SACENSĪBU LAIKS UN VIETA.
2. 1. Sacensības notiks 2008. gada 23. augustā.
2. 2. Sacensības norisināsies Jēkabpils lidlaukā, Krustpils pagasts, Jēkabpils rajons, Latvija

3. SACENSĪBU DISTANCE UN VEIDS.
3.1. Distances garums – 402,32 m, jeb 1/4 jūdzes.
3.2. Klasiskais dragreiss, kura finālbraucienos iekļūst katras klases 16 labāko laiku uzrādītāji kvalifikācijas braucienos.

4. DIENAS KĀRTĪBA
4. 1. Sacensību dienas kārtība aplūkojama Pielikumā Nr. 1.

5. SACENSĪBU RĪKOTĀJI
Arimanda Rode
SIA „RNS - D”
Līvāni, Dzelzceļa iela 19, LV - 5316
Reģ. numurs: 40003185400

6. SACENSĪBU OFICIĀLĀS PERSONAS.
Sacensību direktore: Arimanda Rode
Komisārs: Tiks pricizēts
Galvenais tiesnesis: Jānis Liepa
Dalībnieku tiesnesis: Ingus Evertovskis
Atbildīgais par starta kārtību: Māris Baumanis
Tehniskais komisārs: Andris Korms
Galvenā sekretāre: Terēze Ozola

7. SACENSĪBU DALĪBNIEKI.
7. 1. Par sacensību dalībnieku var kļūt jebkura fiziska persona, kurai ir derīga “B” kategorijas vadītāja apliecība, un kurai ir dotā nolikuma tehniskajām prasībām atbilstoša automašīna, un kura ir izņēmusi gada vai vienreizējo licenci LAF Šosejas Auto komisijā. Dalībniekam jābūt derīgai LAF apstiprinātai dzīvības apdrošināšanas polisei.
7 .2.Ar vienu automašīnu sacensībās drīkst piedalīties tikai viens dalībnieks.

8. DALĪBNIEKU ATBILDĪBA
8. 1. Sacensību norises laikā un teritorijā katrs braucējs un automašīnas īpašnieks ir atbildīgs par automašīnas tehnisko stāvokli un sacensību laikā veiktajām darbībām un to sekām, kā arī uzņemas atbildību par saviem līdzbraucējiem (reģistrējoties braucējs paraksta līgumu ar organizatoriem par atbildības uzņemšanos).
8. 2. Aizpildot dalībnieka karti, dalībnieks ar parakstu apstiprina, ka ir iepazinies un apņemas ievērot doto sacensību nolikumu, tehniskās prasības un sacensību atbildīgo un to padoto amatpersonu norādījumus
8. 3. Braucēji sedz visus izdevumus, kas saistīti ar viņu piedalīšanos sacensībās.

9. DALĪBAS MAKSA.
9. 1. Dalības maksa:
15,00 LVL – dalībniekam;
5,00 LVL - mehāniķa caurlaide/ katram dalībniekam paredzēts viens automehāniķis/;
5,00 LVL – tehniskās a/m caurlaide;
10,00 LVL - par katru līdzbraucēju.

10. PASAŽIERI JEB LĪDZBRAUCĒJI.
10.1. Sacensību braucēju līdz dalībnieku parkam drīkst pavadīt ne vairāk kā 3 līdzbraucēji.
10.2. Brauciena laikā līdzbraucēji nedrīkst atrasties braucēja automašīnā, viņi drīkst atrasties vienīgi dalībnieku parkā.

11. AUTOMAŠĪNU TEHNISKIE NOTEIKUMI.
11. 1. Vispārējās prasības automašīnai:
11. 1. 1. Izieta un derīga tehniskā apskate reģistrācijas valstī.
11. 1. 2. Automašīnai jābūt tehniskā kārtībā atbilstoši ikgadējās tehniskās apskates noteikumiem.
11. 1. 3. Vismaz trīs punktu drošības jostas. Tās nedrīkst būt bojātas.
11. 1.4. Abām priekšējām durvīm jābūt brīvi atveramām gan no ārpuses, gan no iekšpuses.
11. 1. 5. Nedrīkst būt nekāda veida tehnisko šķidrumu noplūdes.
11. 2. Virsbūve, salons
11. 2. 1. Salonā, bagāžas vai dzinēja nodalījumā nedrīkst atrasties nenostiprināti priekšmeti.
11. 2. 2. Svara atvieglošanai drīkst izņemt aizmugurējos un blakussēdētāja sēdekli, drīkst demontēt arī priekšējo un aizmugurējo bamperu.
11. 2. 3. Drīkst demontēt salona polsterējumu. Vadītāja pusē, priekšējām durvīm jābūt vai nu ar oriģinālo vai kāda cita veida polsterējumu, bez izteiktiem vadītāja veselībai bīstamiem veidojumiem.
11. 2. 4. Priekšējais panelis obligāts.
11. 2. 5. Ja tiek lietots balasts, tam ir jābūt rūpīgi nostiprinātam.
11. 2. 6. Virsbūvei nedrīkst būt bojājumiem, kas varētu ietekmēt automašīnas vadību.
11. 3. Akumulatoru baterijai jābūt nostiprinātai un nosegtai.
11. 4. Slāpekļa oksīds:
11. 4. 1. Atļautas tikai komerciāli ražotas sistēmas, kas ir uzstādītas atbilstoši ražotāja rekomendācijām.
11. 4. 2. Gāzes balonam jābūt stingri nostiprinātam. Tam ir jābūt aprīkotam ar drošības pārspiediena vārstu un novadīšanas sistēmu, kas nodrošina gāzes izplūšanu no salona.
11. 4. 3. Balona sildīšanas sistēma drīkst būt ar termostata vadību, rūpnieciski izgatavota.
11. 4. 4. Drīkst tikt lietoti DOT marķēti baloni ar nominālo spiedienu ne mazāku par 124 bar.
11. 5. Sporta automašīnām jāatbilst attiecīgās ASN un attiecīgās sporta komisijas prasībām.
11. 6. Galīgo lēmumu par citu automašīnu pielaišanu sacensībām pieņem tehniskais komisārs, konsultējoties ar galveno tiesnesi.

12. AUTOMAŠĪNU IEDALĪJUMS PA KLASĒM.
12.1. Braucēju automašīnas tiek iedalītas atbilstoši LAF Dragreisa tehniskajiem noteikumiem.šādās klasēs:
A klase (100-199) dzinēja tilpums līdz 2000 ccm
B klase (200-299) dzinēja tilpums no 2001 līdz 3000 ccm
C klase (300-399) dzinēja tilpums no 301 līdz 4999 ccm
D klase (400-499) dzinēja tilpums 5000 ccm un vairāk
12. 2. Dīzeļdzinējiem papildus koeficients 0,7.
12. 3. Automašīnas ar turbosistēmu vai rotordzinēju darba tilpumu reizina ar koeficientu 1,7. Ar nitro sistēmu – darba tilpumu reizina ar koeficientu 3,4.
12.4. Galīgo lēmumu par automašīnas (arī sporta automašīnas) pielaišanu kādā no klasēm pieņem tehniskais komisārs, konsultējoties ar galveno tiesnesi.

13. DALĪBNIEKU REĢISTRĀCIJAS KĀRTĪBA.
13. 1.Dalībnieku skaits katrā klasē ir neierobežots. Sacensību rīkotājs un galvenais tiesnesis sacensību dienā var pieņemt lēmumu ierobežot, samazināt vai palielināt dalībnieku skaitu, kā arī apvienot klases, ja kādā no tām ir maz dalībnieku.
13. 2. Dalībniekiem reģistrējoties, tiek pārbaudīta viņu automašīnu atbilstība tehniskajām prasībām un dotā nolikuma sacensībām, derīga autovadītāja apliecība, kā arī LAF Šosejas dragreisa komisijas vienreizējā vai gada licence.
13. 3. Viena automašīna sacensību ieskaitē drīkst piedalīties savā klasē un klasi augstāk. Startējot divās klasēs, reģistrācijas laikā jāpiesakās un jāapmaksā divas dalības maksas. Iebraucot starta zonā, uz automobiļa drīkst būt redzams tikai viens starta numurs

14. CAURLAIDES.
14. 1. Katrs sacensību braucējs un viņa līdzbraucējs tiek nodrošināts ar caurlaidi (aproci).
14. 2. Visi dalībnieku auto tiek apgādāti ar obligātajām uzlīmēm, uz kurām tiks atzīmēti sacensību starta numuri. Uzlīmei jāatrodas uz automašīnas prieksējā stikla, labajā augšējā stūrī.
14. 3. Papildus caurlaides tiek izsniegtas tikai ar sacensību direktora atļauju.
14. 4. Caurlaides ir derīgas tikai Latvijas dragreisa kausa 4.posma norises laikā.
14. 5. Braucēja un pasažiera caurlaidēm visu laiku jāatrodas redzamā vietā (aprocēm jābūt apliktām ap kreiso roku).

15. SACENSĪBU NORISES KĀRTĪBA
15. 1. Pirms starta dalībniekam ir pienākums piesprādzēties ar drošības jostu (kabrioletu vadītājiem jāstartē ar aizvērtu jumtu (cieto) un uzvilkt autosportam paredzētu aizsargķiveri.
15. 2. „Warm-up” zonā braucējiem ir atļauts uzsildīt riepas (ne ilgāk par 15 sekundēm).
15. 3. Ja dalībnieks kavē ierašanos pirmsstarta zonā ilgāk par 5 min., vai pēc starta tiesneša aicinājuma ieņemt pozīciju, vilcinās ilgāk par 20 sek., viņš tiek diskvalificēts.
15. 4. Brauciena laikā automašīnā drīkst atrasties tikai viena persona – dalībnieks.
15. 5. Sacensību sākumā katrs dalībnieks veic kvalifikācijas braucienus ( līdz trīs ). Katram dalībniekam jāuzrāda vismaz viens kvalifikacijas rezultāts - ieskaitīts tiek labākais. Pēc kvalifikācijas braucienu rezultātiem tiek noteikti 16 ātrākie katrā klasē un tiek sastādīta finālbraucienu kārtība. Ja dalībnieks startē divās klasēs, viņam ir jāuzrada vismaz viens kvalifikācijas rezultāts katrā ieskaites klasē.
15. 6. Izslēgšanas braucienos pielaiž 2, 4, 8 vai 16 ātrākos dalībniekus katrā klasē pēc kvalifikācijas rezultātiem. Divi nākamie paliek kā rezervisti.
15. 7. Braucējiem aktīvi jāseko līdzi sacensību gaitai un oficiālajam ziņojumu dēlim, jo uz tā atradīsies startu secība ar norādītiem konkrētu dalībnieku starta numuriem.
15. 8. Finālbraucieni katrā klasē notiek pa pāriem pēc izslēgšanas kārtības.
15. 9. Starta pārus nosaka dators pēc kvalifikācijas braucienu labākajiem rezultātiem( izvēles princips nepastāv).
15. 10. Ja braucējs palicis bez pāra, tad tas automātiski tiek ieskaitīts kā uzvarēts brauciens, ja dalībnieks veic distanci savā gaitā.
15. 11. Uz starta automašīnas stājas tā, lai uz priekšu izvirzītais priekšmets (bampers u.c.) atrastos tieši pirms starta līnijas.
15. 12. Starts tiek dots ar starta “egli”. Starta signāls ir zaļā gaisma, pirms kuras ar 0,4 sek. intervālu iedegas 3 dzeltenās gaismas.
15. 13. Starta pozīcija tiek elektroniski kontrolēta pēc automobiļa priekšējās ass riteņiem.
15. 14. Starts tiek dots ar starta “egli”. Starta signāls ir zaļā gaisma, pirms kuras ar 0,4 sek intervālu iedegas 3 dzeltenās gaismas.
15. 15. Priekšlaicīga starta („falšstarta”) gadījumā luksaforā iedegas sarkanā gaisma (red light) un dalībnieks braucienu ir zaudējis, bet pretinieks automātiski kļūst par brauciena uzvarētāju. Jebkādi atkārtoti braucieni ir iespējami tikai tiesnešu kļūdas gadījumā un ar īpašu starta tiesneša lēmumu. Abu dalībnieku „falšstarta” gadījumā, lēmumu par atkārtotu startu pieņem galvenais tiesnesis.
15. 16. Distancē dalībnieks drīkst braukt tikai pa izvēlēto celiņu. Priekšroka izvēlēties celiņu pārī ir dalībniekam ar labāku kvalifikācijas rezultātu – starta sarakstā tas minēts kā pirmais.
15.17. Dalībniekam brauciena laikā aizliegts apstāties distances koridorā. Ja dalībnieks distances koridorā ir šķērsojis vidējo vai sānu līniju, viņš tiek diskvalificēts.
15.18. Pēc finiša līnijas šķērsošanas, braucējam vienmērīgi jāsamazina braukšanas ātrums, neveicot nekādus manevrus - neizraisot straujas kustības, saslīdēšanas vai sānslīdes līdz apstāšanās brīdim un jāpārliecinās par konkurenta pozīciju.
15.19. Uz starta līnijas kreisajā pusē esošajam braucējam ir priekšroka braukšanai pa atgriešanās ceļu uz dalībnieku autoparku. Respektīvi - uz starta līnijas labajā pusē esošajam autobraucējam, pie nobraukšanas no trases, jādod ceļš.
15.20. Warm up zonā drīkst atrasties tikai 2 cilvēki un pie a/m pieiet tikai pēc riepu uzsildīšanas.

14. SACENSĪBU VISPĀRĒJIE DROŠĪBAS NOTEIKUMI.
14. 1. Sacensību rīkotāji nodrošina apsargātu sacensību trasi.
14. 2. Sacensību dalībnieki un skatītāji nedrīkst patvaļīgi mēģināt iekļūt norobežotajās
teritorijās.
14. 3. Sacensību dalībniekam obligāta ekipējuma sastāvdaļa - autosportam derīga
aizsargķivere.
14. 4.Sacensību distanci dalībniekiem ir atļauts veikt tikai sacensību laikā un tikai pēc starta signāla došanas (zaļais gaismas signāls luksoforā).
14. 5. Jebkādi izmēģinājuma braucieni pa distanci un citur teritorijā pirms sacensībām un sacensību laikā kategoriski aizliegti.
14. 6. Sacensību dalībnieki apņemas pildīt organizatora pieņemtos noteikumus un pakļauties sacensību organizētāja, tiesnešu un apsardzes darbinieku norādījumiem. Noteikumu pārkāpumu un nepakļaušanās gadījumā dalībnieks var tikt diskvalificēts un/vai izraidīts no sacensību norises vietas, ar iespēju aizliegt tam piedalīties nākošajās sacensībās.
14. 7. Sacensību laikā dalībnieks nedrīkst patvaļīgi braukāt pa sacensību norises teritoriju, kā arī stingri aizliegts veikt sacensības savā starpā bez organizatoru ziņas (atļaujas) un tam neparedzētās vietās.
14. 8 .Sacensību dalībniekam kategoriski aizliegts būt alkohola, narkotiku un citu apreibinošu vielu ietekmē. Sacensību norises laikā un vietā braucēji regulāri tiks pārbaudīti uz alkohola un narkotiku esamību organismā.
14. 9. Pārvietoties trases teritorijā drīkst ar ātrumu ne lielāku par 30 km/h. Ātruma pārsniegšanas gadījumā vai par agresīvu braukšanu dalībnieks tiks izslēgts no sacīkstēm.
14. 10. Riepu uzsildīšana drīkst notikt tikai norādītajās vietās pirms starta līnijas (warm-up zona). Riepu uzsildīšana ārpus „warm-up” zonas tiks kvalificēta kā agresīva braukšana.
14. 11. Brauciena laikā dalībniekiem jābūt piesprādzētiem, kabrioletu jumtiem jābūt uzliktiem.
14.12. Automobiļiem ar atveramu jumtu, sacensībās jāpiedalās ar aizvērtu jumtu.
14. 13. Lietus gadījumā tiek aizliegtas sausā laika „sliku” riepas.
14. 14. Lēmumu par sacensību pārtraukšanu un uzsākšanu lietus gadījumā pieņem galvenais tiesnesis.

15. SODI.
15. 1. Par nepakļaušanos kādiem no minētajiem noteikumiem, galvenais tiesnesis un sekretariāts izlemj par kādu no soda mēra pielietošanas.
15. 2. Iespējamie soda mēri:
15. 2. 1. Brīdinājums (par atkārtotu brīdinājumu tiek piešķirta izslēgšana no sacensībām);
15. 2. 2. Izslēgšana no sacensībām;
15. 2. 3. Naudas sods.

16.SACENSĪBU REZULTĀTI
16. 1. Oficiālie sacensību rezultāti tiek apkopoti sacensību sekretariātā.
16. 2. Paralēli sacensību sekretariāta darbībai, rezultāti tiks izlikti arī uz oficiālā ziņojumu dēļa, dalībnieku parkā.

17. PROTESTI
17. 1. Protesti tiek pieņemti rakstiski pie galvenā tiesneša un/vai sekretariātā , 15 min laikā pēc protestējamā notikuma, notikuma konstatēšanas vai notikuma paziņošanas brīža.
17. 2. Iesniedzot protestu, klāt pievienojami 100 Ls.
17. 3 Strīdus situācijas lēmumu pieņem sacensības komisārs.
17. 4.Ja protests tiek apmierināts, tad pievienotie 100Ls tiek atgriezti protesta iesniedzējam, un radušos izdevumus sedz vainīgā puse.
17. 5. Ja sacensību protests netiek apmierināts, tad sacensību vadība lemj par naudas vai daļējas naudas atmaksāšanu vai neatmaksāšanu.

18. REKLĀMA
18. 1. Sacensību rīkotāja reklāmas izvietošana uz dalībnieku automašīnām ir obligāta.
18. 2. Automašīnas bez pasākuma rīkotāja reklāmas uzlīmēm netiek pielaistas sacensībām.
18. 3. Reklāmas uzlīmes jāizvieto ievērojot rīkotāja izdoto novietojuma plānu.

19. APBALVOŠANA.
19. 1. Apbalvošana notiek organizatoru norādītajā vietā apmēram 30 minūtes pēc pēdējiem finālbraucieniem trases teritorijā, starta zonā.
19. 2. Apbalvo katras klases pirmās trīs vietas.
19. 3. Balvas nodrošina SIA “RNS - D”

Veiksmīgas sacensības!



Latvijas dragreisa kausa ieskaites 4.posma
„RNS – D kauss Drag Race” 23. augustā
dienas kārtība

08.00 – 11.00 Dalībnieku reģistrācija un tehniskā komisija

08.00 – 11.30 Dalībnieku ierašanās dalībnieku parkā

11.45 – 12.00 Dalībnieku sapulce

12.00 – 13.30 Treniņbraucieni

13.30 – 15.30 Kvalifikācijas braucieni

15.30 – 16.00 Šovs*

16.00 – 16.10 Sacensību oficiālā atklāšana

16.10 – 17.10 Astotdaļfināli

17.10 – 18.00 Ceturtdaļfināli

18.00 – 18.15 Šovs*

18.15 – 19.00 Pusfināli

19.00 – 19.30 Fināli

19.50 Apbalvošana



Rīkotājiem ir tiesības mainīt pasākuma laiku un norises kārtību, iepriekš par to
paziņojot dalībniekiem.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    402.lv Forum Index -> Priekšnams All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Top.LV